Bovenkant van de pagina
Ga direct naar de navigatie
Ga direct naar de content

Project mei 2008 EN  NL

PICNIC Network

Create the Future

Online sociaal-network voor de crossmedia conferentie PICNIC. Van 23 tot 25 september 2009, kwamen weer duizenden creatieve geesten uit de hele wereld samen in Amsterdam voor de vierde PICNIC. Voor de online betaling ontwikkelde Mediamatic Lab in 2009 een web winkel.

Efficiënte registratie, online betaling via de web winkel, een overzichtelijk programma en een handige planningsmodule zodat deelnemers zich kunnen aanmelden en zicht houden op de voor hun interessante programmaonderdelen. Deze functionaliteiten en een nieuw uiterlijk bouwde Mediamatic Lab voor de PICNIC website.

De website is een actief sociaal netwerk met de profielen van duizenden sprekers, partners en bezoekers waardoor zij elkaar tijdens — en ook na — PICNIC kunnen ontmoeten en (langdurige) relaties met elkaar beginnen.

We verzorgden ook het online sociale netwerk van PICNIC '06, de PICNIC '07, de PICNIC '08 en de PICNIC '09 website. Jaarlijks organiseren we i.s.m. met Stichting Mediamatic een hackerscamp in de dagen voorafgaand aan PICNIC en presenteren de resultaten tijdens PICNIC.

De website telt nu meer dan 11.000 leden ... lees persbericht. Zie ook commentaar op Dutch Cowboys over de website in 2008.

www.picnicnetwork.org