Bovenkant van de pagina
Ga direct naar de navigatie
Ga direct naar de content

Community website apr 2011

PUMA.Creative

Creative South America Network verbindt Zuid-Amerikaanse kunstenaars.

Creative South America Network biedt creatieven binnen en buiten Zuid-Amerika een platform, zowel online als in de echte wereld. Creative South America Network is een initiatief van puma.creative.

Creative South America Network is het derde sociale netwerk binnen puma.creative's Creative Art Network. Ook Creative Africa Network en Creative Caribbean Network behoren tot dit netwerk.

Met een profiel op Creative South America Network kunnen zowel mensen als instituten bijdragen aan ontwikkeling van het culturele leven in Zuid-Amerika. In de sociale bibliotheek op de site kunnen leden elkaars kunstboeken lenen in regio's waar dit een relatief schaars goed is. Talenten in hedendaagse kunst, film, architectuur, design en podiumkunsten kunnen zich zichtbaar maken binnen een cultureel overzicht van mensen en activiteiten.

Het netwerk van puma.creative breidt zich steeds verder uit; steeds meer regio's zullen zich aansluiten. Dit maakt de internationale uitwisseling van kunst en talent eenvoudiger dan ooit.

De lancering van Creative South America Network vond plaats in de eerste week van april 2011. Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen van de South America Network van Puma Creative? Klik dan op deze link en laat jouw gegevens achter.

Opdrachtgever