Bovenkant van de pagina
Ga direct naar de navigatie
Ga direct naar de content

Community website sep 2011 1  

4Winden

Vraaggericht bouwen aan de toekomst

De website 4Winden verbindt woningzoekenden aan toekomstige woningbouw projecten in Amsterdam. Door samen te praten en na te denken over nieuwe woningbouw wordt duidelijk waar er vraag naar is. 4Winden speelt in op deze vraag en realiseert projecten.

Stichting 4Winden is een woningbouwstichting die vraaggericht woon- en werkpanden ontwikkelt. Samen met haar deelnemers wordt nagedacht over nieuwe projecten. Wanneer er voldoende vraag is worden de projecten gerealiseerd. Stichting 4Winden bundelt de vraag en levert de benodigde expertise om de projecten tot een goed einde te brengen.

De website van 4winden is een informatiesite met een online community voor woningzoekenden. De website biedt een overzicht van potentiële locaties, gebouwen en projecten. Belangstellenden kunnen reageren op de plannen en direct communiceren met degene die deze plannen realiseren, zoals ontwerpers en bouwers.

Daarnaast komen woningzoekenden door de online community ook met elkaar in contact. Door de structuur van Anymeta kunnen bezoekers van de website makkelijk ideeën, ervaringen en meningen delen over wonen in Amsterdam.

Kijk op 4Winden.nl.

Opdrachtgever
Project management