Bovenkant van de pagina
Ga direct naar de navigatie
Ga direct naar de content

Social Media Marketing 6

Reünie van de Reinwardt Academie

Alumni van de Reinwardt kwamen ook online weer samen tijdens de reünie van de academie.

Bij haar 35-jarig bestaan organiseerde de Reinwardt Academie in november 2011 een feest voor oud docenten en -studenten.

De Reinwardt Academie is de faculteit Cultureel Erfgoed van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. In de afgelopen 35 jaar heeft de academie een bijdrage geleverd aan het introduceren en ontwikkelen van nieuwe inzichten rond het professioneel omgaan met erfgoed. In de museumwereld zijn Reinwardt-alumni niet meer weg te denken.

Tijdens de reünie bij de viering van het 35-jarige jubileum van de Reinwardt Academie waren er verschillende dingen georganiseerd. Naast het bijpraten met voormalige studiegenoten, was er een talkshow, een workshop, een borrel en een diner waar de oud-docenten en alumni van konden genieten.

Ook konden bezoekers tijdens het evenement gebruik maken van verschillende interactieve installaties. Alumni en oud-docenten konden bijvoorbeeld stemmen met de ikPoll. Daarnaast konden ze samen op de foto gaan bij een ikCam en alle tweets over het evenement werden verzameld op de backchannel.