Bovenkant van de pagina
Ga direct naar de navigatie
Ga direct naar de content

Community website juli 2009

My first Art Collection

Eigentijds kunst verzamelen

My first Art Collection (MfAC) is een trainingsprogramma voor startende verzamelaars van eigentijdse beeldende kunst. De online community van MfAC biedt verdieping aan (oud-) cursisten van het programma en geeft ook ruimte voor eigen inbreng.

In de community wisselen cursisten kennis en ervaringen uit met elkaar, bijvoorbeeld over ontmoetingen met kunstenaars of veilingen. Ook houden leden elkaar op de hoogte van tentoonstellingen en andere evenementen, door deze toe te voegen aan de online agenda.

Leden kunnen op hun profiel gegevens en afbeeldingen publiceren van hun verzamelde kunstwerken en zo een goed overzicht houden over de eigen collectie. Daarnaast biedt de community de mogelijkheid om, niet gehinderd door budgettaire beperkingen, een eigen online ‘droomcollectie’ samen te stellen. Cursisten doen zo inspiratie op en de kunnen zo ook voorkeuren zien van andere verzamelaars.

Op initiatief van opdrachtgever Über blick werkte Mediamatic Lab samen met Stang Gubbels voor de vormgeving van de website.

Opdrachtgever
Webmaster
Project management
Ino