Bovenkant van de pagina
Ga direct naar de navigatie
Ga direct naar de content

Social Media Marketing Training

Hoe zet ik social media effectief in voor mijn organisatie?

Kom Je Ook -een iniatief van Mediamatic- organiseert elke maand de Social Media Marketing Training. In deze workshop leer je hoe je social media het beste kunt inzetten voor jouw organisatie. De eerstvolgende workshop vindt plaats op 15 juni.

Tijdens de training wordt er veel aandacht besteed aan strategische communicatieplanning. Door middel van cases, games, interactie en discussie wordt je flink aan de slag gezet. Er worden vier modules doorgelopen gedurende de dag: organisatievisie en social media strategie, platformen en doelstellingen, doelgroepen en strategie en ten slotte, tools, metrics en checklists. Aan het einde van de dag weet je welke kanalen het beste bij jouw organisatie passen, hoe je deze kunt inzetten, hoe je je doelgroepen zo goed mogelijk bereikt en hoe je een sociale media strategie ontwikkelt en uitvoert. De training is geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in de mogelijkheden van de inzet van social media in de marketingstrategie van zijn of haar organisatie. 

De training is op 15 juni van 09:00 tot 17:30. Deelname kost €390 exclusief BTW. Lunch en drankjes zijn inbegrepen. Meer informatie vind je hier.