Bovenkant van de pagina
Ga direct naar de navigatie
Ga direct naar de content

Startworkshop voor innovatieve marktplaats

Samen werken aan het vullen van de website

Een nieuwe communitywebsite staat of valt bij de inhoud van de site. Een goed gevulde website nodigt nieuwe bezoekers uit om zelf ook een bijdrage te leveren. In juli 2012 zal de website innovatiemarkt.nl gelanceerd worden. Op 31 mei was het daarom tijd voor een startworkshop bij het Ministerie van Economische zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I) in Den Haag, om bedrijven en overheden de eerste content op de website te laten plaatsen.

De online ontmoetingsplaats innovatiemarkt.nl wordt een plek waar bedrijven hun innovatieve producten en diensten presenteren en overheden innovatiegerichte inkoopvragen plaatsen. Bij de startworkshop kwamen overheidsdiensten, bedrijven en universiteiten bijeen om kennis te maken met elkaar en de nieuwe website.

Om opdrachtgevers tegemoet te komen en te helpen met het creëren van een goede basisinhoud organiseert Mediamatic één of meerdere bijeenkomsten om hier samen aan te werken. Bij de startworkshop EL&I waren Thijs, Xavier en Joey aanwezig. Zij introduceerden de website en hielpen de aanwezigen waar nodig met het plaatsen van de eerste content.

Nadat de eerste profielen, bedrijfspagina’s en artikelen waren geplaatst was er ruim tijd om na te praten, te netwerken en ideeën te delen. Hiermee was de bijeenkomst een mooi ‘analoog’ voorbeeld van wat er binnenkort digitaal op innovatiemarkt.nl gaat gebeuren.