Bovenkant van de pagina
Ga direct naar de navigatie
Ga direct naar de content

Social Media Marketing 1 7 EN  NL

CityHub: The Social Hotel

Boek je hub en check in met Facebook

CityHub is een uniek, nieuw hotelconcept. Door gebruik te maken van stapelbare L-vormige cabines (‘hubs’) kunnen er op ongeveer acht vierkante meter twee hotelkamers worden gecreeërd. In juli 2012 startte de pilot van CityHub in Amsterdam: Cityhub Bèta. Inclusief de Mediamatic ikCam.

CityHub is een iniatief van Sem Schuurkes en Pieter van Tilburg. “Cityhub is voor de bezoekers die geen budget hebben voor een duur hotel, maar niet in een hostel zonder enige privacy willen verblijven. Onze Hubs hebben plaats voor twee personen en zijn uitgerust met een groot comfortabel bed, iPod docking station, gratis Wi-Fi en ‘mood’-lighting.

In de gemeenschappelijke Social Room staat een Interactive Wall. Deze Wall dient als gastenboek, bevat een scherm waarop tweets over CityHub te volgen zijn en heeft een ikCam. “Dankzij de ikCam kunnen bezoekers aan hun vrienden thuis laten zien wat ze aan het doen zijn én nieuwe vrienden verzamelen binnen CityHub. Doordat de foto’s op Facebook verschijnen, maken alle vrienden van onze bezoekers ook meteen kennis met ons!”.