Bovenkant van de pagina
Ga direct naar de navigatie
Ga direct naar de content

Community website okt 2009 1 EN  NL

Pakhuis De Zwijger

Platform voor en over de creatieve industrie van Amsterdam

Pakhuis de Zwijger programmeert onder de noemer Platform voor Creatie en Innovatie, bijeenkomsten voor en met de creatieve industrie. De site van Pakhuis de Zwijger geeft het dynamische programma overzichtelijk weer.

Tijdens de bijeenkomsten in Pakhuis de Zwijger komen professionals uit verschillende disciplines samen: van stedenbouw tot fotografie en van design tot gaming. Zo ontstaat er tijdens debatten, lezingen, en workshops die Pakhuis de Zwijger wekelijks programmeert, kruisbestuiving buiten de eigen kaders om.

Op de sociale netwerksite van De Zwijger staan interviews met spraakmakende gasten, aankondigingen van de programma’s in Pakhuis de Zwijger en artikelen over actuele projecten binnen de kunst, design, games, film, fotografie en stedelijke ontwikkeling. Door Anymeta wordt de dynamische programmering van De Zwijger overzichtelijk weergegeven.

De site is via Open–CI gekoppeld aan creatieve netwerken zoals PICNIC, Mediamatic en Dinsdag Netwerk. Mensen met een profiel op een van deze websites kun je eenvoudig inloggen bij De Zwijger. Dat geldt ook andersom; met een De Zwijger profiel kun je ook inloggen op de andere aangesloten sociale netwerken.

www.dezwijger.nl

Project management